ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙΑ & ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙΑ

Αξιολόγηση Ξενοδοχείων για την Κατάταξη σε Αστέρια & Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων σε Κλειδιά

Η αξιολόγηση σχεδόν ολοκληρώθηκε.
Εσείς έχετε κατατάξει το Ξενοδοχείο σας;

Η υποχρεωτική κατάταξη σε “Αστέρια” θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί για τις επιχειρήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ημερομηνία Λήξης 31 Δεκεμβρίου 20180

ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

1

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι στην κατάταξη και αξιολόγηση ξενοδοχείων επιθεωρητές μας αναλαμβάνουν τον προέλεγχο της επιχείρησής σας εκτός της πλατφόρμας του ΞΕΕ με βάση τα δικά μας ερωτηματολόγια και πίνακες.

 

2

Έτσι υπάρχει μια ακριβής εκτίμηση της βαθμολογίας που θα συγκεντρώσει το κατάλυμά σας αλλά και τι δυνατότητες βελτίωσης υπάρχουν για την καλύτερη κατάταξή σας.

 

3

Αφού προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες με τη συμβουλή των επιθεωρητών μας διενεργείται απο εμάς ο έλεγχος και η επίσημη αξιολόγησή σας μέσω του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Παραλαβή και Προέλεγχος Βασικών Δικαιολογητικών Λειτουργίας του Ξενοδοχείου.

Διενέργεια αυτοψίας στο Ξενοδοχείο από Εξειδικευμένους Μηχανικούς της εταιρείας μας.

Υποβολή Έκθεσης Ευρημάτων Αυτοψίας, η οποία θα συμπεριλαμβάνει: Την Κατάταξη του Ξενοδοχειακού καταλύματος σύμφωνα με την υφιστάμενη κατάσταση & Προτάσεις με σκοπό την βελτιστοποίηση της συνολικής Βαθμολογίας με σκοπό να επιτευχθεί η επιθυμητή Κατάταξη.

Υποβολή Αίτησης στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο.

Έλεγχος απο τον Φορέα Πιστοποίησης για διενέργεια αυτοψίας και Έκδοση Διαπιστευμένης Πιστοποίησης/Βαθμολογίας.

avrv logo

Η κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων, πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις των υπ’ αριθμ. 216/2015 (ΦΕΚ Β 10)19102/2016 (ΦΕΚ Β 3387)και 21654/2017 (ΦΕΚ Β 4242) αποφάσεων Υπουργού Τουρισμού.

Πραγματοποιείται απο ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ  του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η AG Christou είναι ο επίσημος συνεργάτης της AVRV για την πιστοποίηση και κατάταξη ξενοδοχείων, ενοικιαζομένων δωματίων και κάμπινγκ στη Θεσσαλία

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Η Κατάταξη σε Κλειδιά

Με απόφαση του υπουργείου Τουρισμού τα ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια – διαμερίσματα θα κατατάσσονται σε πέντε κατηγορίες κλειδιών, με ανώτατη την κατηγορία των πέντε κλειδιών και κατώτατη την κατηγορία του ενός κλειδιού.

 

Πως γίνεται η Κατάταξη

Η κατάταξη σε κλειδιά γίνεται βάσει υποχρεωτικών τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών τις οποίες πρέπει να πληροί η επιχείρηση καθώς και βαθμολογούμενων κριτηρίων, από την εφαρμογή των οποίων η επιχείρηση υποχρεούται να συγκεντρώσει τουλάχιστον τον αριθμό μορίων που αποτελεί τη «βάση» της κατηγορίας, στην οποία πρόκειται να καταταγεί.

Τηλέφωνο

2421035148

Διεύθυνση

Μπόρελ 14, Βόλος

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για να λάβετε μια προσωποποιημένη ενημέρωση σχετικά με το νέο σύστημα κατάταξης για το ξενοδοχείο σας.